Аскони траурна агенция

Основателят на фирмата Асен Кръстев, започва своята кариера в сферата на траурните услуги още през 2001г. Изчерпвайки възможностите си на развитие и градация за по добро обслужване в траурната дейност, през 2008г. основава своя фирма „Аскони 08″ ЕООД и търговско наименование „Траурна агенция Аскони”.

Основната дейност на фирмата е Траурно-обредна, която включва:

*Организация на погребения и кремации

  • Транспорт на тленни останки в страната и чужбина
  • Изработка и реставрация на трайни надгробни плочи
  • Еднократна и абонаментна поддръжка на гробни места
  • Организиране на помени

Всеки основател на фирма има своя концепция за постигане на икономически успех, има акценти в своята пазарна стратегия като следствие от неговата фирмена философия.
Именно “безкомпромисно качество” е фирменото кредо на “Аскони”. То присъства в дейността на фирмата още от първия ден на съществуването й.

Работил дълги години в областта на траурната дейност, управителят на фирмата Асен Кръстев е с голям професионален опит. Напредъкът и доверието към “Аскони” се дължат на неговите висококвалифицирани кадри. В компанията работят млади и амбициозни хора, които със своите знания и практика гарантират за бързото и качествено обслужване на клиентите. Успехите са резултат от усилията на целия екип за развитие и усъвършенстване чрез непрекъснато търсене на нови, още по-ефективни начини за удовлетворяване потребностите на клиентите; от въвеждането
на “добри практики” в траурната дейност и желанието на целия екип за създаване на заслужено доверие към фирмата, завоювано с качество.

Go to top